onsdag 19 november 2008

Krya på Dig!

LillaSysterYster är sjuk=(

Vi var förbi idag med ett litet Krya på Dig kort och en flaska hemkokt vinbärssaft. Enligt min farmor är ett glas varm svartvinbärssaft om dagen den bästa medicinen man kan ta. "Då håller man sig frisk." Jag hade bara hunnit koka rödvinbärssaft - så vi får hoppas det funkar det med:)

Det var i alla fall roligt att tillverka kortet, så jag hoppas att det smittar av sig. Så kanske det går lite fortare att bli frisk. Man vet aldrig!


Det var lite pillrigt men samtidigt kul med papperssnurrorna. Sådana kommer jag säkert att göra och använda fler gånger. Jag gillar ju att kunna ta tillvara spillbitar, som Ni säkert redan förstått. Och nu kan jag till och med ta tillvara smala pappersremsor;)
Go´natt & sov gott allihopa.

4 kommentarer:

Pimmi sa...

Så läckert, gillar papperssnurrorna skarpt, har du bara lindat papper eller hur har du gjort? Supsersnyggt var det då. Hoppas din syater blir bättre Kram Emma

Mysiga lantliga ting sa...

Hej!!!
Men så roligt att du skaffade dig en egen blogg till sist!
Nu måste jag läsa alla dina inlägg =)
Vilket fint kort!! Hoppas det inte är något allvarligt med lillasyster.

Förresten, ni är så välkomna hit!!
Kram Johanna

Mysiga lantliga ting sa...

Måste bara tillägga att dina ÄNGLATAVLOR var ju helt underbart söta!!!!

Carola sa...

För att tillverka papperssnurrorna har jag bara lindat smala (3-4 mm breda) pappersremsor runt en nål eller tandpetare och sen limmat ihop dem. Bra att pyssla med framför TV:n eftersom man inte behöver tänka på vad man gör. ;o)
/Carola