tisdag 11 november 2008

Gnistrande Vinter

Var på Scrapträff igår:) Det är ALLTID lika roligt :D

Den som tar fikat delar oxå ut en utmaning till gänget. Till nästa träff kom E med utmaningen att göra en LO med återvinning som tema. Vi skulle ha med något återvunnet material som vi egentligen tänkt kasta bort. Kul idé E och det passar väl bra att vara lite sparsam, så här före jul. Ja, det blir något att bita i . Hjärnan jobbar redan på lite idéer.

Till den här träffen hade C gett oss ett scrapbingo som utmaning. Riktigt roligt! Eftersom jag höll så många scrap- och kalligrafi- kurser förra veckan (blev varenda kväll, eftersom jag lyckats trippelboka in mig tisda´n) fick mitt bidrag bli en ganska snabb LO. Men den var kul att göra ändå.

Jag valde bingoraden: Enfärgat papper, band, två ord i rubriken, plast & doodling.

Tog ett stort foto som täcker nästan hela sidan, svart cardstock, mitt trasiga halsband och två sidenband. Doodlingen fick bli lite gnistrande stjärnor med glitterstick. Och så en bubbelsticker i plast.


Jag är egentligen en riktig sommarmänniska och det är ju inte vinter riktigt än, men ibland kan ju faktiskt vintern vara riktigt vacker den med.

Ha en bra dag allihop!

2 kommentarer:

Pimmi sa...

Vintern är vacker, synd bara att den är så lång. jag är också en sommarmännsika. Lo.n blev kanonsnygg det var så vackert foto. Kul att det blev en utmaning även för dig. För upplysningsskull så har jag börjat med min :) Kram Emma

Catta sa...

Det är ett SÅ vackert foto att inte ens dom mest utpräglade sommarmänniskorna kan låta bli att gilla det! Skryt gärna upp din make =) Kul att du lämnat en kommentar, jag håller tummarna för dig! Kram