torsdag 22 januari 2009

Jag scrappar igen =D

Och det känns så skönt! Och framför allt Jätteroligt=D

En av mina barndomskompisar fyller år idag. GRATTIS PÅ DIG!
En jordnära person, som bland mycket annat fantastiskt, oxå är begåvad med 10 gröna fingrar!!! Jag förstår inte varför jag inte blev utrustad med åtminstone ett ;)

Hennes grattiskort gjorde jag i alla fall utifrån det temat. Och inuti gömmer sig några påsar med fröer till några härliga sommarplantor:)


Ja, och så hade jag ju lovat att lägga ut en LO idag, men inser att jag först måste vara hemma under dagens "ljusa timme" för att kunna fota av den. Med blixt funkar det ej. Men den kommer snart...

Kram på Er!

5 kommentarer:

Inger H sa...

Så søtt kort!
Takk for koselig kommentar også :)

Catta sa...

Vilket vackert kort och smart med fröpåsarna inuti, kanske en idé att skicka till min kompis som köpt hus i Västergötland... Hur som helst tycker jag att du verkar ha åtminstone ett grönt finger med tanke på bakgrunden här på bloggen =) Jättesnyggt! Kramar!

keytan sa...

Va roligt att du kommer och redan längtar =)=)jag längtar också, har suttit uppe i två nätter nu och scrappa för fullt. =)
Jag hoppas du kan ragga fler scrappare till våran scraphelg (du känner ju några stycken): Vilket härligt grattiskort. =)

Pimmi sa...

Hallå
Vad snygg din blogg har blivit, nu har jag ju sett att du kan så nu har du inget till ditt försvar längre :)
Sen måste jag bara få säga en sak till, jag tror säkert att du har ett grönt finger men om du inte har det så är det då inte konstigt, alla dina fingrar går nog åt till allt annat och alla andra intressen som du har. Jag vet ju med all säkerhet att de inte ´bara är en sak som du håller på med och som du dessutom är riktigt riktigt bra på.
Detta kort var superfint, och vilken bra ide det där med fröpåsarna.
Ska bli kul att se din Lo också. Vi ses på torsdag Kram Emma

Gårdsromantik sa...

Så smart idé med frön.
Verkar spännande med scrappin och pillrigt.

Hälsningar Maud