torsdag 29 januari 2009

Jag har fotat !!!

Äntligen lyckades jag vara hemma under dygnets ljusa timmar. Så nu lägger jag ut LO:n jag lovat. Det blir med lite vintersol och skuggor på, för jag fotade ute på fårskinnet på sparken. Men det gör inget tycker jag...för jag älskar SOLEN! :D
Sen årsskiftet har jag varit på två scrapträffar. Riktigt trevligt och roligt. Vi surrade så mycket så vi hann knappt scrappa någonting alls - på nå´n av träffarna!
Till den ena träffen hade jag i alla fall haft TVÅ utmaningar. Den ena var att göra en BoM-LO om sina/sitt intressen. Den andra utmaningen var att scrappa en LO utifrån en text. Tack än en gång för den, J!
Vi kikade på alla bidragen och det är så kul och inspirerande. Men sen fick jag stå där och skämmas lite. Mitt bidrag till "text-LO:n" hade jag glömt hemma! Verkligen lyckat när man själv kommit med utmaningen...
Men nu finns den här i alla fall. :)


När jag själv läste texten: Härmed säger jag upp mig som vuxen - första gången, så tänkte jag bara - Det är Jag! Därför ville jag ha med själva texten på LO:n. Och så la jag till ett citat från J.A.Jevtusjenko som jag tycker är så bra. Citatet fick bli min rubrik:
"Att alltid vara en liten smula barn - Det är att vara verkligt vuxen."


Själva LO:n ville jag skulle ha lite tivoli-känsla över sig. Och bakom fotot har jag en liten hidden-journal instucken . Där kan man läsa ALLT om hur FANTASTISKT ROLIGT det FAKTISKT kan vara att åka LARVEN med sina barn!!!

Ja, det var allt för denna gången.

Så Kram på Er Alla!

8 kommentarer:

Lenas blogg sa...

Hejsan!
Självklart får du länka till mig! Vilken FIN sida du har gjort och vad läcker LO.
Ha en skön helg
Kram Lena

Catta sa...

Så fin den blev! Det var verkligen härlig tivoli- känsla över den och texten passar så bra- på alla! Hoppas ni har det bra i solskenet och att vi ses på bibblan imorrn. Din kusin förtjänar ett besök ;) Kram

Pimmi sa...

Åhh vad läcker och på vilket snyggt sätt du fick med texten på LO.n passande rubrik var det också och den sticker verkligen ut. Gillar färgerna skarpt det blev helt klart en tivolikänsla över den, Ha det bra Kram Emma

pyssel-maja sa...

hej det var jätte trevligt i kväll det är så kul att lära känna nya människor speciellt när man har gemensamma intressen. Din sida är jätte fin o vilka fina saker du gör det börjar klia i min afingrar när jag ser allt ni håller på med. Önska de bara att jag ahde lite mer saker nåja det kommer så småningom. He en trevlig kväll.

ha det bra.
jasmin93@hotmail.com är min e-mail

hälsningar Anna-karin

pyssel-maja sa...

hej hoppas du har det bra. Jag undrar om du känner någon Birgitt & Kjell Lundholm ( Birgitta är min syster)jag o min syster började prata i går o vi kom fram till att hon visste vem du är tror vi. Nu undrar jag om vi har rätt. Det vre kul.

ha en bra kväl

kramisar A-k

Anna sa...

Vad roligt att du är "scrap-ledare" för ABF, jag har sett kurserna men det har aldrig funnits tid att gå ngn av dessa. Men träffas vi i Sjulnäs kanske man passar på att fråga...

Vilka fina LO´s du gör! Jag har kikat runt i din blogg och det är roligt att få ta del av det du har gjort.

kram//Anna

pyssel-maja sa...

Hej kul at du käner syrran, jo jag tycker också att deras stuga blev mysig.
Självklart får du lägga till mig i din lista det är bara roligt.

hopas du får en trevlig dag

Kramisar A-k

Cyllan sa...

Tittade in för att tacka för det fina orden du lämnat i min blogg (trodde ingen tittade i min julblogg så det var ju kul att nån gjorde det) och så fick jag titta runt lite "inne hos dig" igen.
Mycket kloka ord du satt på din LO.
Och jag gillade ditt grattis kort med trädgårds temat (tycket inte så bra om de stämpelmotiven) men du hade lyckats få till det så bra att till och med jag tyckte tjejen var söt och ville ha en med (ler)
Ha det gott
Kram Cyllan