tisdag 9 november 2010

Fridfull Helg

Jag tycker Julen är helmysig. Och jag önskar att alla kunde få uppleva en Fridfull Julhelg. Med det här kortet önskar jag några vänner just det.

(Tyvärr är det blåstick i fotona, trots vitbalans och allting. Det är kallt och blått ljus ute idag, skyller på det och min oförmåga att få till det.)

Julkortet tillverkade jag i fjol(!), men inte riktigt färdigt pga att jag inte fick till det som jag ville med just texten. Men på Scrapträffen/kursen förra veckan så fick jag så bra tips av E. Tack så mycket! Så...nu(!) blev kortet äntligen klart.


Som jag letat stämplar med texten Fridfull Helg, men aldrig hittat "den rätta". När det går såå enkelt att tillverka egna fina texter i Word! Det är bara att använda "genomskinliga textrutor" och lägga på varann´och vips kan man designa hur snygga texter som helst!

Jag skrev ut texten på OH-film och sen stansade jag ut den med Nellie´s multi frame´s. Och så lite Stickles på det. Klart!

Sist med inte minst så önskar jag att också att Allhelgonahelgen har varit just en Fridfull Helg för Er. Vi var och tände ljus på kyrkogården och trots sorgen och saknaden så kändes det ändå så fridfullt och hoppfullt när man såg alla levande ljus som brann så vackert.

Och nu har redan en ny arbetsvecka satt igång - kanske inte så fridfullt precis, men spännande och intensivt =)


4 kommentarer:

Monika sa...

Vilket fint kort du fått till =)
Fattas bara annat =)
hoppas det löste sej med "ramarna"
kram

Pimmi sa...

Snyggt! Kul att man kan stå till tjänst med lite tips. Som tur var så är det inte så många år sen jag lärde mig hur man gjorde texter i Word så jag kommer fortfarande ihåg hur man gör ;P

Caroline sa...

Åh så fint! Jag gillar speciellt hur du gjort med hjärtat och blommorna, och din egna "stämpel" blev också jätteläcker. Måste prova själv. Klart det är ok att lägga till mig hos dig. Kram!

frubards pysselkök sa...

Vilket fint kort!!! Texten passade kanonbra...

Självklart får du lägga till mej...

Och ja. Jag kan ta med mallen till kortet på nästa scrapträff. Vet inte om jag kommer den 18, men söndag 21 kommer jag.

Kram // Kikki