tisdag 10 mars 2009

Ett inlägg i all hast

Det blir ett kort och snabbt inlägg det här, men jag ville bara påminna Er om den 12 mars. Kl.18.30 träffas vi. Vill Ni komma & vara me´eller är Ni bara nyfikna på vad det är kan Ni kontakta mig på min mail som jag lagt in här till höger.
Och sen måste jag bara få tala om att jag är ganska glad, för jag har blivit publicerad i tidningen Scrapbooking mm. 2 LO och 3 påskkort - Det känns kul =D
I söndags var vi på 77-års kalas! Vi blev bjudna på en god middag på restaurant och efteråt fortsatte vi hemma hos jubilaren. Så hans gratulationskort får Ni ta en titt på den här gången.
Jag måste erkänna att jag tycker att det är svårt att göra gratulationskort till "äldre herrar" ;) Det får som inte bli för sött, inte för pråligt, ska vara lite manligt, fint & värdigt deras ålder och ja - hur får man till det???


Det blev i alla fall ett rätt avskalat kort i blått, silver och vitt. Och blomman är faktiskt sprayad med lilltjejens hårglitter i silver. (Syns inte på bilden, tyvärr) Vi kom på det just när vi skulle fara. Och det blev riktigt fint - Dessutom började ju blomman dofta så gott oxå ;)

Kram på Er alla!

5 kommentarer:

Anna sa...

Avskalat....den blev ändå superfin, enkel och stilfullt! Ibland kan det vara nog så fint, jag har en benägenhet att sätta för mycket på mina kort.

Kram//Anna

Anonym sa...

Blev något förvånad när jag bläddrade igenom nya numret av Scrapbooking m.m. och tyckte mig känna igen lillflickan. Så himla kul att bli publicerad!!! Stort grattis... Kram

pyssel-maja sa...

hej jag tycker att kortet blev jättefint, du ska vara jaätt nöjd.

Kul att ha blivit publicerad ett stort grattis.Hoppas det blir fler.

ha en trevlig dag kramsiar

Catta sa...

Jag har lusläst tidningen och blev mer och mer stolt för varje bild det stod "Carola" under! Det känns som att dom kunde bygga stora delar av tidningen tack vare dina bidrag, tjusigt!!! Kram C

Mysiga lantliga ting sa...

Grattis, vad kul att du är med i scrapbooking tidningen!!!!
Jätteskoj.

Har ni haft en scrapträff idag?
*nyfiken* du måste berätta vad som hänt ikväll =)

Kram Johanna