tisdag 2 december 2008

Tomten

Scrapträffen den här veckan var precis lika trevlig och rolig som dom träffarna alltid är :D Mitt bidrag till utmaningen E gav oss kan Ni kolla på här nedanför. Det fick bli en jul-LO om "våran riktiga" Tomte. Så nu får Ni alla en liten skymt av hur våran mysiiga Tomte ser ut! Tyvärr har jag för dålig kamera, så färgerna blir inte till sin rätt i datorn märker jag. (Kanske en ny kamera ska stå högst på min önskelista.)

Lilltjejen tror stenhårt på Tomten. Redan i slutet av november fick vi lov att skicka hennes önskelista till Tomten. Och bland det hon önskade allra mest det här året var: "En kram av Dig!" (Inte av mig alltså, utan av Tomten!) Sen önskade hon oxå att dom skulle fika tillsammans:) Nå´t av det ska nog Tomten kunna uppfylla, tror jag:)


LO:n skulle ju ha temat återvinning och jag har bl.a. använt en bit från den tapet som satt i hallen när vi flyttade in, lite juteväv, en slaktad ljusmanschett och punchinella från en rosett i en julgrupp.

Och så var det min tur att komma med en utmaning den här gången. Och eftersom det blir lite längre uppehåll, nu över jul, till nästa scrapträff, så hade jag turen att få dela ut två utmaningar. Kul!

Det blev en BoM-LO om ens egna intressen och en en LO gjord utifrån en specifik text, som jag mailar ut. Tack för den texten och idén J! Ska bli så kul att få se alla bidragen. Längtar redan!
Julkramar på Er allihop från både mig och Tomten:)

2 kommentarer:

Pimmi sa...

Tusen tack!! Den är så fin, ska genast börja producera mitt julalbum. Och den första utmaingen BOM.en har jag redan börjat spåna på , jag har en ide. :) Kram och hoppas allt är bra med er /Emma

Catta sa...

Det var en SÅ vacker LO, utan att överdriva en av dom finaste jag sett! Det är så underbart att din lilla tjej tror så hårt på tomten jag hoppas hon fortsätter med det! Dina utmaningar var jätteroliga, har en liten tanke på BOM LO:n. Kram!