torsdag 30 oktober 2008

Halloweenparty

Oj, oj, nu känns det jättespännande. Jag startar precis min egen blogg, utan att egentligen riktigt veta hur man gör! Men det verkar ju gå bra i alla fall, för nu är jag här. Och fast det är så spännande så jag nästan inte törs, känns det samtidigt riktigt, riktigt roligt!

(Kommer att behöva hjälp, mina kära scrapvänner!)


Jag har varit in och kikat på Inger Hardings sida: http://www.ingerhardingdesign.blogspot.com/ . Hon designar så mycket gulligt, tycker jag.


Jag är egentligen ingen riktig halloween-firare, men när jag såg hennes mysiga bild: the Halloween girl ,som var så söt, ville jag bara ha den på en gång. Och jag hade tur. Bilden var hennes Giveaway den här månaden! Jag blev jag jätteglad. The Halloween girl åkte så klart, raka spåret hem till min dator.

När sen lilltjejen kom och sa att det var hennes tur att ha Halloweenparty fick jag ett perfekt tillfälle att scrappa. Akvarellpennorna åkte fram och så pysslade vi. The Halloween girl passade perfekt både till inbjudningskort och godispåsar.

Tack för den fina bilden Inger!
Småtjejerna fick varsitt litet enkelt inbjudningskort. Ska man göra många så...


Och godispåsarna innehöll förstås någonting alldeles läskigt gott...Jag sa ju att jag inte var någon Halloween-firare, men ett inbjudningskort till våra middagsgäster blev det i alla fall. Av bara farten :)Må så gott allihopa!

2 kommentarer:

Pimmi sa...

Jippi, välkommen till bloggandets underbara värld. KLart vi ska hjälpa dig, men du verkar ju ah kommit igång riktigt bra. Härliga kort och godipåsar. Ha en riktigt trevlig helg.
Kram Emma

Catta sa...

Men så roligt att du har kommit igång. Du ska se att det nästan blir ett begär... Så enkelt för oss, nu kan vi fråga våran lärare direkt på nätet! Välkommen Kram C