tisdag 8 september 2009

Egendesignat papper = Kul!!!

Till scrapträffen förra veckan hade vi en utmaning, samma som NorthernLightScrappers har som MånadensTävling: Att scrappa en LO eller ett kort med enbart egendesignat papper. Enfärgad CS fick användas. Resultat:

Rosa CS som jag inkat kanterna med svart. Vit CS som jag först stansat runtom med en kantstans och sedan gått loss på med akrylfärgerna. Det var så roligt att måla alla rosa, somriga blommorna - mitt under hösten. (Älskar sommaren och älskar att måla!) Jag önskar Ni kunde se hur kul jag hade. Fotomatta där jag embossat rutmönstret i guld. Ville det skulle se "lite indiskt ut". Text och rubrik skrev jag ut på datorn. Rubriken på OH. PUH! Det där var i korta drag hur jag gjort.

Och det var verkligen en rolig utmaning med egendesignat papper. Jag fick en "nytändning" kan man säga. Inspiraionen kom igång. Jag känner att jag gärna vill testa en massa andra sätt att designa eget papper på, så Ni som inte testat. Gör det!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej !!!
Fint LO på dottern,och läckert med eget designat papper.Kanske det är något man ska ta åt sej...
Nåja,,sä länge det går att köpa så gör jag nog det.Har för dålig fantasi.
Jag har hittat en bra sida där du kan ladda hem lite digitalscrapp.Men du måste ha Paint Shop Pro,,för att ändra det.Funderar du på något så kanske vi ses på Tisdag,om jag bara hinner bli frisk.

Kram Monika

Anonym sa...

Så knäpp man blir då.Glömde lämna länken...

http://www.gwyngrafica.org/scrap/kit_scrap.htm

hoppas det fungerar..

Kram

Anna sa...

Åh, vad läcker LO! Ja, visst är det roligt att få använda sig utav sin kreativitet!

Anonym sa...

Hej !!!
Här kommer en bra siida som du kan titta på då det gäller PSP..
http://medlem.spray.se/rombins/tutt/index.html