onsdag 3 juni 2009

Här händer det inte mycket, minsann...

Här på bloggen händer det inte mycket just nu, minsann. Men ta i alla fall och kolla in månadens kort-tävling på NorthernLightScrappers blogg. Jessica har gjort ett läckert kort som ska scrapliftas!

Min tolkning och mitt inspirationsalster såg ut så här:


Vägen tjejen går är gjord av vanlig sand (från barnens sandlåda). Jag strök först ut stenlim, strödde på finkornig sand och när det torkat penslade jag över med decoupagelack för att försegla sanden riktigt. Sen gick det faktiskt bra både att stämpla och embossa även på sanden. (Nu syns inte det, för swirlen försvinner in under tjejen.)

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Pimmi sa...

Så läckert, jag fattade aldrig att det var riktig sand. Jag har också provat det på ett kort, fäste det med scrapy glue och det satt faktiskt riktigt bra. Men det vade nog varit bra med sånt där lack också. Fördelen är att kortet är hos en annan nu så nu skräpar det inte hos mig iaf :)
Hoppas allt är bra med dig Kram Emma

Lenas blogg sa...

Å vad fint du gjort. Min energi flödade för ett tag sedan, nu söker jag den, men just nu ska jag gå och ut och sätta morötter:-o) hoppas du får en härlig helg och när semestern kommer en härlig semester
Kram Lena