måndag 23 november 2009

NU(!) - är Julkortstillverkningen igång...

Så här kommer årets första julkort: Färgåtergivningen är inte= verkligheten. Men vad gör det? Jag är bara så glad att min julkortsblock äntligen är över och både inspirationen och tillverkningen kommit igång! Det känns rent skönt!

På det här julkortet har jag både chalkat ordentligt, rivit ordentligt & sytt på symaskin lite småslarvigt sådär. Och så har jag embossat, skrynklat papper, veckat tårtpapper, slaktat ljusmanchett och ja, haft riktigt, riktigt kul när jag skapat! =D

Här kommer ett par närbilder. (Bara för att det var så kul att "knäppa" dem med kameran.)

Och så måste jag bara få länka till PT´s reportage i lördags om vår förening NorthernLightScrappers: http://www.pitea-tidningen.se/helg/artikel.aspx?aRtIcLeId=5015306
Det känns så roligt att vi fick vara med i tidningen!
Och här har jag försökt knäppa en bild på en frostig påse med värmeljus och tändsticksask:
PT´s fotograf är duktigare än mig! Det blev bättre i tidningen. Men jag ville ändå lägga ut den här på bloggen. Skolbarnen har nämligen fått göra liknande såna här som vi ska sälja på Julbazaren i december. Värmeljusen är målade med glitterlim. Och pappret vi använt är överblivna tapetprover. Och påsen är en vanlig 1-liters fryspåse - det går det med! Det är nämligen elevrådets pengar som används och då vill vi ju att det ska vara så billigt som möjligt. Så förtjänsten på Julbazaren blir så stor som möjlig. Då får både skolans fadderbarn och eleverna mer i slutänden! =)

onsdag 4 november 2009

Mitt liv i siffror

Ja, jag vet att jag har blixtblänk. Men...jag hoppas, hoppas, hoppas att det blir bättre bilder efter jul! Tomten kanske är så snäll i år....!

Det här är i alla fall mitt inspirationsalster till MånadensTävling hos NorthernLightScrappers. Utmaningen är just: Mitt liv i siffror. Och det var en rolig utmaning att scrappa efter. Det ska bli så spännande att se vad det kommer in för tävlingsbidrag!

Ska bara tala om att jag inte alls hade tänkt att min LO skulle se ut så här från början. Den var faktiskt på väg att se ut på ett helt annat sätt. Men så började jag gå loss med Tim Holtz masks och Distresser. Och det var så kul!!! Så då fick jag gå över till plan B! ;)

tisdag 3 november 2009

Julstämning & Julkortsblock!

Hur nu det går ihop? Men så är det. Medan jag väntar på att blocken ska försvinna så passar jag på att scrappa en massa annat roligt julpyssel. För det vill jag och är så sugen på att göra. Och så hoppas jag att julkorts"ivern" dyker upp helt överraskande nån dag!
Julens första chokladkaka är i alla fall tillverkad, och det var hur roligt som helst att göra den! Så det blir fler! Måste bara få göra reklam för innehållet oxå: Marabou´s DARK PISTACHIO !!! Mmmmm....
En ny favorit!